Recensies

Dit schrijven bruidsparen over Carlien for Happy Moments…

‘Wij hebben door de super planning en tips van Carlien een onvergetelijke dag gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Ze gaf ons ideeën en leuke tips en alles werd netjes besproken en overlegd. Als met al raad ik Carlien dus zeker aan als jullie ceremoniemeester!’
Matthijs en Cornelieke

‘Een fantastische ceremoniemeester of weddingplanner nodig? Dan ben je bij Carlien op het juiste adres! Uit ervaring kunnen wij vertellen dat zij iemand is die graag meedenkt, adviezen geeft, met originele ideeën komt en deze ook uitvoert. Ook is zij degene die ervoor zorgt dat jullie als aanstaand bruidspaar niks vergeten. Van versiering rondom het huis tot aan dieetwensen en tafelindeling. En dat niet alleen, want het allerbelangrijkste is dat zij jullie op de grote dag helemaal ontzorgt! Verder heeft Carlien een open persoonlijkheid, houdt ze van gezelligheid en zal ze er altijd voor zorgen dat het voor jullie een perfecte dag wordt. Kortom: een échte aanrader!’
Christiaan en Neline

‘Carlien was op onze bruiloft aanwezig als getuige en daarom gunden we haar een dagje vrij. Toen onze weddingplanner om 20:00 uur vertrok droeg zij het stokje over aan Carlien. Wat leidde Carlien de avond met glans in goede banen! Carlien is een warme persoonlijkheid en daarom heeft ze aansluiting bij het publiek. Ze maakt makkelijk contact en geeft op een natuurlijke manier leiding aan een grote groep mensen. Ook de avond ervoor en ’s morgens heeft ze dingen voor ons georganiseerd. Ze denkt werkelijk overal aan. Heerlijk om je dag met vertrouwen uit handen te kunnen geven.’
Dominic en Clarinde

“Onze gehele bruiloft is door Carlien georganiseerd, wat ze erg goed gedaan heeft. Ze had begrip voor onze wensen welke ze ook perfect uitgevoerd heeft en is erg flexibel in haar werk. Gewoon hardstikke goed en fijn om mee te werken. We hebben een prachtige bruiloft gehad mede door Carlien.”
Anonieme beoordeling op the perfect wedding

Fantastische weddingplanner, alles is mogelijk en tot in de puntjes geregeld. We hebben een prachtige dag gehad, konden ons niet beter wensen! Absolute aanrader!
Maurits en Anke

Carlien benaderde ons zelf toen wij bekend maakten dat we een goed doel aan onze bruiloft hadden gekoppeld. Ze wilde graag met ons meedenken, waar wij erg blij mee waren. Ze dacht met ons mee door middel van een leuk gesprek en feedback op onze planning. Ze droeg goede dingen aan waar we zeker iets mee konden. Op onze dag zelf heeft Carlien ’s avonds een sweet-table verzorgd. Dit was heerlijk en zag er heel feestelijk en verzorgd uit! Onze gasten hebben hier heerlijk van genoten 🙂 Dankjewel, Carlien
Seth en Gerdine

“Carlien heeft ons enorm veel werk uit handen genomen rondom onze bruiloft. Carlien is pro-actief, prettig in de communicatie en heeft op de dag zelf op een bescheiden maar duidelijke manier de touwtjes goed in handen. Carlien ontzorgt, heerlijk!”
Rik en Willemien

Carlien heeft ons van A tot Z ontzettend goed begeleid in het hele proces voor de bruiloft en op de grote dag zelf. Tijdens het plannen dacht ze heel erg mee en kwam ze met goede ideeën. Ook was ze altijd makkelijk bereikbaar wat erg prettig was! Ze heeft ontzettend veel gedaan. Van het contact met de leveranciers en locatie tot en met het stylen van de locatie op de avond voor de bruiloft! Op de dag zelf gaf het heel veel rust om alles uit handen te kunnen geven. Ook gaf het rust om te weten dat Carlien het aanspreekpunt was voor iedereen en zij het hele draaiboek duidelijk had. Ze was de gehele dag een manusje van alles en regelde alles voor de gasten en voor ons vooral. Wij hebben ook na de bruiloft ontzettend veel positieve reacties gehad van de gasten m.b.t. Carlien. Veel gasten gaven aan dat ze de bruiloft heel goed georganiseerd vonden en ze ook echt het nut inzagen van een professionele weddingplanner/ceremoniemeester. Na de bruiloft was het ook fijn om te evalueren. Zo kun je ook een intensieve en ontzettend leuke periode samen afsluiten. Carlien is erg ondernemend, georganiseerd en regelt alles echt goed voor de klant. Onze bruiloft zou niet zo geslaagd zijn als Carlien er niet was. We zijn ontzettend blij dat we voor haar gekozen hebben en raden haar dan ook aan alle bruidsparen aan!! Carlien nogmaals ontzettend bedankt voor alles!!”
Jurrian en Rianne

Lieve Carlien
Waar te beginnen…wat kunnen we allemaal zeggen. Gewoon ONWIJS BEDANKT!! Je hebt ons een stralend bruidspaar gemaakt! Wat hebben we genoten van de verrassingen, dat alles was geregeld en we volledig ontzorgd werden; je vrolijke vlogs bij de tour amour; je persoonlijke betrokkenheid in de voorbereidingen. Het heeft wat aanpassingen gekost, maar onze trouwdag had niet mooier kunnen zijn!
Rob en Nathalie

Onze hele bruiloft was gepland met de fantastische hulp van Carlien! De vele adviezen en tips hielpen ons om onze dag onvergetelijk te gaan maken! Toen duidelijk werd dat de coronacrisis voor de deur stond, stonden al deze plannen ineens op losse schroeven. Voor ons was wel duidelijk dat we de bruiloft door wilden laten gaan! Met de hulp van Carlien is er een prachtig nieuw plan bedacht! Wat bijna nog prachtiger was dan ons eerste plan! Carlien heeft alle stress en onzekerheid weggenomen en ons ontzettend veel geholpen! Als we het niet meer zagen zitten, zorgde zij ervoor dat we weer met goede moed verder konden. Als het aan ons ligt raden we haar aan iedereen aan! Onze bruiloft was een onbezorgde dag, waarop Carlien alles goed in banen leidde en zorgde dat we genoten! Het was werkelijk fantastisch! Carlien was flexibel, meedenkend, heeft ontzettend veel organisatietalent en is een prettig persoon om erbij te hebben op de bruiloft!”
Jacco en Naomi