Aanzoek!

Stel, je bent in New York. Je hebt een prachtige ring bij je en durft eindelijk dé vraag te stellen. Op het moment suprème laat je de ring in een putje vallen. Weg ring, weg romantisch moment. Rampscenario voor elke man/vrouw toch?
Gelukkig, de hulpdiensten hebben de ring teruggevonden. Happy end, mooi verhaal. Dit verhaal is geen sprookje maar haalde zelfs de NOS dit weekend!

Toch kan het best ingewikkeld zijn zo’n aanzoek. Eerst moet je een romantisch idee bedenken, vervolgens het moment organiseren, tenslotte moet het ook nog onverwachts zijn voor je geliefde.
Ik ben daarom niet alleen weddingplanner, professioneel ceremoniemeester, maar ik kan je ook helpen bij de organisatie van je aanzoek. Samen bedenken we een plan. Iets wat bij jou past en waar je geliefde blij van wordt. Ik organiseer alles en jij hoeft je alleen maar te concentreren op hét moment, in plaats van ook nog op de kaarsen die aangestoken moeten zijn, champagne, de bloemen enzovoort. Heb je nog geen idee wat je wilt?
Denk eens aan, een wandeling in het bos met een onverwacht romantische picknick. Of iets op het strand, met lichtjes, kaarsen en een fotograaf. Of tijdens een ballonvaart. Of bovenop de Dom in Utrecht. Of tijdens een romantisch etentje in een kasteel/restaurant. Of…..

Heb je interesse? Neem contact op via de mail info@carlien.net of bell/app gewoon even 06-28141860

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *