Christelijke Ceremoniemeester

Als je Carlien inschakelt als jullie ceremoniemeester kies je ervoor de bruiloft zelf te regelen, maar de organisatie op de dag zelf uit handen te geven. Voor jullie als bruidspaar, maar ook voor jullie gasten heel fijn. De mensen die dichtbij jullie staan kunnen genieten van elk moment zonder bezig te zijn met de organisatie.

Tijdens de voorbereidingstijd help ik jullie met de organisatie van de trouwdag. Bijvoorbeeld met een overzichtelijke ‘to do list’ en kijk ik online met jullie voorbereidingen mee.  Als het onverwachts niet meer lukt om alles zelf te regelen, ken ik de ins en outs en neem ik het van je over.
Tijdens de voorbereidingen hebben we al uitgebreid contact en denk ik met jullie mee. Ik help jullie op weg en breng jullie in contact met mensen uit de trouwbranche.
Uiteraard ben ik ook bereikbaar voor jullie professionals (denk aan de feestlocatie, trouwambtenaar, fotograaf enz) en (dag)gasten zodat jullie in de laatste weken voor de trouwdag de organisatie al los kunnen laten.

Jullie trouwdag is een unieke dag! Het is daarom belangrijk dat de ceremoniemeester iemand is, die je vertrouwt!
Ben je op zoek naar een christelijke ceremoniemeester die met je mee kan denken?

Neem vrijblijvend contact op via
info@carlien.net of bel/app naar 06-28141860