Christelijke ceremoniemeester

Ben je op zoek naar iemand die ervoor zorgt dat de bruiloft zo verloopt zoals jullie in gedachten hebben? Kies dan voor een professioneel ceremoniemeester! Ik ga graag met jullie om tafel om te brainstormen over jullie ideeën, dagplanning, leveranciers en alles wat er komt kijken bij het regelen van een bruiloft.

Het is ontzettend fijn als er tijdens de voorbereidingen een professional op de achtergrond aanwezig is aan wie je al je vragen kunt stellen, je dagplanning kunt laten checken, die even meekijkt tijdens het offertetraject met je favoriete locatie of met een idee komt waar je zelf nog niet aan gedacht had.

Als professioneel ceremoniemeester heb ik al heel veel bruidsparen geholpen met het organiseren van hun grote dag. Mijn grootste rol is op de trouwdag zelf. Op de bruiloft zorg ik ervoor dat de dag zo verloopt zoals het bruidspaar in gedachten heeft. Ik ben het aanspreekpunt van de gasten en de leveranciers van producten en/of diensten. Wat is het fijn als je de organisatie los kan laten en optimaal kan genieten van de bruiloft die je zorgvuldig hebt voorbereid.

Meer informatie? App of bel me, dan kan je al je vragen stellen: 06 – 28 14 18 60.

Bel me terug

Meer informatie? Laat hieronder je gegevens achter en ik neem vrijblijvend contact met je op.

Werkwijze

Ben je benieuwd wie ik ben, wat ik kan betekenen en of een professioneel ceremoniemeester iets voor jullie is? Neem dan contact op voor het plannen van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kan je al vragen stellen en kunnen we elkaar beter lekker kennen. Na dit gesprek maak ik een offerte op maat. Zijn we beiden enthousiast dan starten we onze samenwerking.
Om te beginnen maak ik een online omgeving aan. Hier kunnen we allebei in werken en staan onder andere alle to do’s die moeten gebeuren tijdens de voorbereidingen. Natuurlijk geef ik hierin ook tips m.b.t leveranciers, locaties, drukwerk etc. Jullie (dag)gastenlijst, planning en gegevens van de gekozen leveranciers kunnen we hierin ook allemaal terugvinden.
We plannen twee keer een overleg van 2 uur waarin we brainstormen over jullie unieke trouwdag. Ik help jullie met de organisatie door ideeën aan te dragen en jullie vragen te beantwoorden.  Natuurlijk ga ik ook met jullie mee op locatiebezoek om alle details door te nemen. Ik schrijf voor jullie de bijlage van de trouwkaart en check al jullie drukwerk. Vanaf 6 weken voor de bruiloft ben ik het aanspreekpunt van al jullie leveranciers van producten en/of diensten. Ook ben ik bereikbaar voor jullie gasten. Ik maak een compleet draaiboek en dit communiceer dit met alle leveranciers zodat iedereen op de hoogte is van de planning. Op jullie bruiloft zorg ik ervoor dat alles zo verloopt zoals jullie in gedachten hebben en kunnen jullie genieten samen met jullie gasten zonder bezig te zijn met de organisatie.

Kortom: Wil je graag je bruiloft zelf organiseren, maar vind je het fijn dat er iemand met je meedenkt en je op de bruiloft de organisatie volledig los kan laten? Kies dan voor een professioneel ceremoniemeester!

De ervaring van Bert-Jan & Lize

Bert-Jan en Lize zijn een leuk stel van begin twintig uit Veenendaal. Ze vonden het heel fijn als er iemand met hen meedacht met de organisatie van de bruiloft, maar wilden wel alles zelf regelen tijdens de voorbereidingen. Ze vonden het ook heel belangrijk dat alle vrienden konden genieten op de bruiloft en zich niet bezig hoefden te houden met de organisatie. Ze schreven het volgende:

“Carlien is vooraf aan onze bruiloft een enorme hulp geweest, maar op de dag zelf was ze al helemaal onmisbaar! We konden alles aan haar overlaten en zelf heerlijk relaxed genieten van onze dag. Tot in de details regelde ze het, en dit deed ze enorm goed. Een dikke aanrader dus!”
Op de bruiloft van Bert-Jan en Lize ben ik professioneel ceremoniemeester geweest en heb ik meegedacht tijdens de voorbereidingen. Het benaderen van alle leveranciers en alle andere organisatorische dingen hebben zij zelf geregeld. Het was een heerlijke bruiloft!

Prijzen: wat kost een professioneel ceremoniemeester?

Een bruiloft kost al snel veel geld! Dat is een ding wat zeker is. Vaak wordt een professioneel ceremoniemeester als extra kostenpost gezien. Aan de ene kant is dat ook zo, aan de andere kant bezorg je jezelf (en ook jullie gasten) een onbezorgde trouwdag waar je optimaal van kunt genieten.  Hoewel ik altijd een offerte op maat maak, kan ik jullie wel een richtlijn geven. Je kunt mij inhuren als professioneel ceremoniemeester vanaf € 795,00 inclusief BTW.

Ik drink graag een bakje koffie met jullie om verder kennis te maken en jullie vragen te beantwoorden!

Persoonlijk, Flexibel en Professioneel

Een bruiloft organiseer je meestal maar één keer. Als weddingplanner – professioneel ceremoniemeester vind ik dat daar een persoonlijke aanpak bij hoort. Het is en blijft jullie bruiloft!
Bij mij krijgen jullie geen standaard aanpak maar mijn ondersteuning is volledig afgestemd is op jullie wensen en verwachtingen. Blijkt tijdens de voorbereidingen dat jullie toch graag zelf wat minder to do’s willen oppakken, dan is dat geen probleem. Loopt alles anders dan verwacht? Flexibiliteit is iets wat ik ontzettend belangrijk vind. Juist omdat je het nog niet eerder gedaan hebt, mag je tijdens de voorbereidingstijd anders over dingen gaan denken.

Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we jullie wensen, verwachtingen en vragen bespreken. Het belangrijkste is dat er een klik is tussen jullie en de weddingplanner. Voel je die klik niet met mij? Dan kun je dat gewoon aangeven en geef ik graag wat namen door van andere (christelijke) weddingplanners – professioneel ceremoniemeesters.

Om iedere bruiloft de juiste aandacht te kunnen geven, neem ik een beperkt aantal bruiloften per jaar aan. Zo ben je verzekerd van al mijn aandacht voor jullie grote dag en maken we er samen een succes van!

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie voorkeursdatum? Bel of app me gewoon: 06 – 28 14 18 60. Of plan direct een kennismakingsgesprek via het formulier hieronder. Ik ben benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen!

Laten we kennismaken!

Hi, ik ben Carlien Riezebosch, christelijke weddingplanner en ceremoniemeester. Ik geniet ervan als ik jullie een trouwdag kan bezorgen waarop je niet bezig bent met ‘het volgende’ maar leeft in het moment.

Laten we kennismaken!
T: 06 – 28 14 18 60 | E: info@carlien.net