Christelijke weddingplanner

Ben je op zoek naar iemand die je ontzorgt rondom de organisatie van jullie bruiloft? Dan ben je bij Carlien for happy moments aan het goede adres!
Van het zoeken naar de leukste locatie, tot aan een compleet draaiboek, dat is wat Carlien voor jullie kan betekenen.

Als je bezig bent met het regelen van een bruiloft komt er heel wat op je af. Wat is er allemaal mogelijk? Welke locaties zijn er? Wat past bij ons als stel? Wat moeten we eigenlijk allemaal regelen? Zomaar wat vragen die bij jullie naar boven kunnen komen. Wat is het fijn als er iemand met ervaring met jullie meedenkt, tips geeft, en de praktische organisatie van jullie ideaalplaatje op zich neemt.

Door het in het oog houden van de wensen van jullie beiden, het stellen van vragen, het aandragen van opties en ideeën en met een groot netwerk aan leveranciers organiseert Carlien met veel plezier jullie bruiloft. Of het nu gaat om de bloemen, de muziek, een leuke workshop, een bar met speciaal bier of een prachtig gedekte tafel voor een meergangen diner, alles wordt afgestemd op jullie wensen en budget.

Jullie willen een relaxte voorbereidingstijd en een bruiloft die helemaal bij jullie past: een goede reden om Carlien in te schakelen.
In plaats van bezig te zijn met alle (kleine) to do’s kunnen jullie je focussen op die dingen waar jullie blij van worden.
Of dat nu simpelweg je werk is, het nieuwe (klus)huis, tijd doorbrengen met elkaar of die dingen voor de bruiloft regelen die jullie leuk vinden.

Meer informatie? Stuur een appje of bel me op : 06 – 28 14 18 60. Met veel plezier beantwoord ik al je vragen!

Bel me terug

Meer informatie? Laat hieronder je gegevens achter en ik neem vrijblijvend contact met je op.

Werkwijze

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen en wie ik ben? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek mag je al je vragen stellen en leren we elkaar kennen. Na deze afspraak maak ik voor jullie een persoonlijke offerte. Zijn we beiden enthousiast dan ga ik met veel plezier voor jullie aan de slag!

Ik start met het maken van een online omgeving waar onder andere alle to do’s in te vinden zijn, jullie dagplanning, de gastenlijst enzovoort.
Vervolgens ga ik aan de slag met alle taken die jullie willen uitbesteden. Of het nu gaat om het zoeken van een fotograaf, het regelen van de styling, of het organiseren van de volledige bruiloft van A-Z, met een gerust hart kunnen jullie dit aan mij overlaten.

Tijdens de voorbereidingstijd hebben we gemiddeld 3 afspraken om de bruiloft goed voor te bereiden, helemaal zoals jullie in gedachten hebben. Ook bezoeken we uiteraard de gekozen locatie. Als weddingplanner heb ik al tientallen bruiloften georganiseerd. Klein en groot, in coronatijd, in de achtertuin, in een industriële loods, op een kasteel : ik loods jullie door alle keuzes heen. Ik denk aan de dingen waar je zelf nog niet aan dacht en ik zorg ervoor dat alles op tijd geregeld is. Ook ben ik het aanspreekpunt van jullie leveranciers en jullie gasten.

Op de bruiloft ben ik aanwezig als ceremoniemeester zodat de bruiloft goed georganiseerd verloopt en jullie kunnen genieten samen met jullie dierbaren.
Na de bruiloft plannen we een afspraak om te evalueren en terug te kijken op jullie dag.

De ervaring van B & S

BJ & S kwamen bij mij terecht via Dorine Wedding en Eventstyling. Een leuk stel uit Utrecht met beiden een drukke baan. Ze wilden graag in Zeeland trouwen en een gezellige ontspannen bruiloft met veel tijd voor hun familie en vrienden.  Verder was het belangrijk dat het een dag zou worden waar ze allebei blij van werden en dus waren ze op zoek naar iemand die met hen meedacht en veel praktische zaken uit handen zou nemen. Zij schreven het volgende:

“Doelgericht, voortvarend, betrouwbaar en goed bereikbaar; dat zijn woorden die bij Carlien passen! Ze heeft ons ontzettend veel werk en zorgen uit handen genomen. Het was bijvoorbeeld heel fijn dat Carlien bij een probleem met een koffie tuk tuk leverancier direct een nieuwe had geregeld en ons toen pas op de hoogte stelde. Wij hoefden alleen maar te laten weten of we het ermee eens waren. Verder had ze onze wensen heel helder. Ze heeft ons enorm ontzorgd en we kunnen haar echt aanbevelen!”

Prijzen – wat kost een weddingplanner?

Een bruiloft organiseren op basis van jullie wensen en budget, dat is mijn uitgangspunt.
Dit zorgt er voor dat ik niet werk met vaste pakketten of vaste prijzen. Na ons kennismakingsgesprek ontvangen jullie een offerte op maat met daarin aangegeven hoeveel uur ik verwacht aan de voorbereidingen van jullie bruiloft te besteden. In de online omgeving houd ik een overzicht bij van de uren die ik daadwerkelijk met jullie bruiloft bezig ben.

Om jullie een idee te geven wat het kost om Carlien als weddingplanner in te huren kunnen jullie uitgaan van het volgende:
Gemiddeld ben ik 35 uur bezig met de voorbereidingen van een bruiloft en mijn uurtarief is € 45,00. Dit betekent dat jullie investering voor de voorbereidingen gemiddeld €1575,00 euro bedraagt.

Graag drink ik een bakje koffie met jullie om te sparren over jullie bruiloft en elkaar te leren kennen!

Persoonlijk, Flexibel en Professioneel

Een bruiloft organiseer je meestal maar één keer. Als weddingplanner vind ik dat daar een persoonlijke aanpak bij hoort. Het is en blijft jullie bruiloft!
Bij mij krijgen jullie geen standaard aanpak maar mijn ondersteuning is volledig afgestemd op jullie wensen en verwachtingen. Blijkt tijdens de voorbereidingen dat jullie toch graag zelf wat meer/minder to do’s willen oppakken, dan is dat geen probleem. Loopt alles anders dan verwacht? Flexibiliteit is iets wat ik ontzettend belangrijk vind. Juist omdat je het nog niet eerder gedaan hebt, mag je tijdens de voorbereidingstijd anders over dingen gaan denken.

Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we jullie wensen, verwachtingen en vragen bespreken. Het belangrijkste is dat er een klik is tussen jullie en de weddingplanner. Voel je die klik niet met mij? Dan kun je dat gewoon aangeven en geef ik graag wat namen door van andere (christelijke) weddingplanners.

Om iedere bruiloft de juiste aandacht te kunnen geven neem ik een beperkt aantal bruiloften per jaar aan. Zo ben je verzekerd van al mijn aandacht voor jullie grote dag en maken we er samen een succes van!

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie voorkeursdatum? Bel of app me gewoon: 06 – 28 14 18 60. Of plan direct een kennismakingsgesprek via het formulier hieronder. Ik ben benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen!

Laten we kennismaken!

Hi, ik ben Carlien Riezebosch, christelijke weddingplanner en ceremoniemeester. Ik geniet ervan als ik jullie een trouwdag kan bezorgen waarop je niet bezig bent met ‘het volgende’ maar leeft in het moment.

Laten we kennismaken!
T: 06 – 28 14 18 60 | E: info@carlien.net