Styling

Droom je van een prachtig gedekte tafel, een mooie aangeklede ceremonie met backdrop of bloemen aan de banken in de kerk? Ook dan kan je contact opnemen met Carlien for Happy Moments.

Als professioneel ceremoniemeester – weddingplanner verzorg ik vaak ook de styling op de bruiloft. Samen met het bruidspaar denk ik na over de sfeer en de stijl en de dag en zoek ik de daarbij behorende stylingsitems uit. Ik schrijf een stylingsplan met een sfeer impressie. Klassiek, stoer, bohemian, romantisch of strak, voor elke stijl weet ik de leukste adresjes te vinden!

Heb je zelf een ceremoniemeester uit jullie netwerk gevraagd maar kan je wel wat hulp gebruiken bij het realiseren van de styling op jullie trouwdag?

Neem contact op met Carlien om jullie plannen te bespreken! Stuur een appje of bel me op : 06 – 28 14 18 60.

Brainstormsessie

Organiseren vind je ontzettend leuk, dingen regelen voor de bruiloft geniet je van! Ook heb je alle vertrouwen in jullie gekozen ceremoniemeesters.
Toch zou je het fijn vinden als een professional met ervaring jullie dagplanning checkt, meedenkt met leveranciers of met jullie samen kijkt of aan alles echt is gedacht. Of gewoon even alle vragen stellen die je hebt. Als dit geldt voor jou, boek dan een brainstormsessie!

Een brainstormsessie is ervoor bedoeld om jullie te helpen bij de organisatie van de trouwdag. Je kunt een brainstormsessie gebruiken om het over één specifiek punt te hebben, bijvoorbeeld styling of jullie dagplanning. Maar ook om jullie het vertrouwen te geven dat alles goed geregeld is. En natuurlijk als blijkt dat dit nog niet zo is, welke acties er nog moeten gebeuren. Drukwerk is ook een specifiek punt waarop ik vaak even meedenk. Staat alle info op de uitnodiging? Is alles duidelijk voor jullie gasten? Staan er geen spelfouten meer in?

Een brainstormsessie is ook heel leuk voor je ceremoniemeesters!  Met hen kan ik bijvoorbeeld het draaiboek doornemen. Ook kan ik samen met hen checken of ze echt aan alles gedacht hebben om jullie een zorgeloze trouwdag te bezorgen. Je kunt natuurlijk ook je ceremoniemeesters meenemen tijdens een brainstormsessie.

Tijdens onze afspraak mag je anderhalf uur lang gebruik maken van mijn kennis en ervaring als professioneel ceremoniemeester – weddingplanner. We gaan om tafel met een bakje koffie en jullie bepalen waar we het over hebben. Alle vragen zijn mogelijk, niets is gek. Voor de afspraak ontvang je al een vragenformulier per mail zodat ik me kan voorbereiden op het gesprek en de vragen die jullie hebben. Ik zet mijn kennis en ervaring graag in om jullie een beetje verder te helpen met het organiseren van jullie trouwdag!

Bel me terug

Meer informatie? Laat hieronder je gegevens achter en ik neem vrijblijvend contact met je op.

Prijzen

Styling

Ben je benieuwd wat een mooi gedekte tafel kost, een prachtig aangeklede ceremonie? Plan dan een kennismakingsgesprek! Omdat de hoeveelheid werk ontzettend verschilt per stylingsopdracht is dit echt maatwerk. We starten daarom met een bakje koffie. Tijdens deze afspraak bespreken we jullie wensen en verwachtingen. Op basis daarvan ontvangen jullie een persoonlijke offerte. Na jullie akkoord maak ik een stylingsplan met alle bijbehorende prijzen en mogelijkheden.

Brainstormsessie

Welkom voor een brainstormsessie! Voor € 145,00 euro inclusief BTW mag je 1,5 uur gebruik maken van mijn kennis en ervaring.
Natuurlijk bereid ik dit gesprek voor. Jullie krijgen bij de aanvraag van een brainstormsessie een formulier met vragen over jullie bruiloft. Zo weet ik al heel veel voordat we van start gaan. Een gesprek kan online maar ook op locatie. Van harte welkom!

Bel of app me gerust voor meer informatie!

Laten we kennismaken!

Hi, ik ben Carlien Riezebosch, christelijke weddingplanner en ceremoniemeester. Ik geniet ervan als ik jullie een trouwdag kan bezorgen waarop je niet bezig bent met ‘het volgende’ maar leeft in het moment.

Laten we kennismaken!
T: 06 – 28 14 18 60 | E: info@carlien.net