Een jaar ondernemer!

Mijn eerste jaar als ondernemer is voorbij!
Wat was het tof, dat vooral! Maar ook spannend, heftig, fantastisch, onzeker, buiten mijn comfortzone. Kortom alle emoties zijn zeker 1 keer langs gekomen.  Het ene moment euforisch na een geweldige bruiloft het volgende moment onder de douche met de gedachte: Help kan ik het wel… Moodswings, onderdeel van het bestaan als ondernemer denk ik.
Maar elke keer kom ik weer tot dezelfde conclusie: ik kan het, ik wil het, en last but not least ik vind het super super leuk!

Weddingplanner – ceremoniemeester zijn dat is mijn ding! Het contact met bruidsparen, verantwoordelijk zijn voor heel veel dingen tegelijk, uitdenken van styling, aansturen van een groep, ik geniet ervan! Daarom een bedankje aan alle bruidsparen die mij het afgelopen jaar inhuurden als hun weddingplanner – ceremoniemeester. Thanks voor jullie vertrouwen!

En nu, al weer volop bezig met seizoen twee! Met nieuwe bruidsparen, nieuwe locaties, nieuwe uitdagingen. Ik heb er ontzettend veel zin in!


Eén reactie

  • Erna kramer

    Hoi carlien,

    Ik zag je stukje in de Veenendaal totaal. Wat gaaf dat je dit bent van doen. Veel succes met nog heel veel leuke, mooie bruiloften organiseren. Ga ervoor

    Groetjes Erna

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *