bruidspaar

Hoezo een professional?

Twee jaar geleden was ik ceremoniemeester op de bruiloft van mijn zusje. Ik vond het geweldig! Het was een bruiloft met genoeg uitdagingen. Een grote groep daggasten (75), bruidsmeisjes, veel kinderen en met als kernwoord voor de dag relaxed. Heb ik de dag meegemaakt als zus? Nee, dat niet. Terwijl zij het ja-woord gaf, was ik in mijn hoofd bezig met de muziek die gedraaid ging worden. Terwijl we in de kerk zaten, dacht ik na over de bedankkaartjes. Tijdens het diner, was ik aan het overleggen met de bediening over de timing van het dessert. En zo kan ik nog heel veel momenten noemen. Als ceremoniemeester ben je verantwoordelijk voor de organisatie. Dat is voor mij genieten, maar op een hele andere manier!

Het is een keuze waar veel bruidsparen over nadenken. Ga ik een broer/zus/vriend/vriendin vragen als ceremoniemeester of een professional?
Het doorslaggevende argument is voor mij het woord relaxed. Als je je grote dag samen met een professional organiseert is de voorbereiding voor jullie dag ontspannen en leuk. Je kunt het loslaten en erop vertrouwen dat het geregeld wordt.
Ook voor jullie gasten is het op de dag zelf heel relaxed. Samen met jullie beleven ze de mooie momenten en kunnen ze optimaal genieten zonder zich druk te maken over de organisatie.
Natuurlijk zijn er nog meer redenen waarom je kiest voor een professional. Denk aan, goede afspraken met leveranciers, leuke stylingsideeën, ervaring, een realistisch draaiboek enzovoort.

Ik kan me voorstellen dat je twijfelt. Waarom een ‘vreemde’ inhuren terwijl iemand die dichtbij staat dit ook wel kan doen. Of, een trouwdag kost al zoveel geld, hierop kunnen we bezuinigen.

Om dit soort vragen te beantwoorden en om te kijken of jullie vertrouwen hebben in Carlien als jullie ceremoniemeester/weddingplanner is juist een kennismakingsgesprek.
Gratis en vrijblijvend!

Kijk eens onder het kopje diensten wat ik voor jullie kan betekenen. Een avondje brainstormen of een check van jullie draaiboek behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Welkom voor een bakje koffie!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *