Inn the Woods

Deze maand ging ik langs bij het spiksplinternieuwe Bed & Breakfast Inn the Woods in Overberg. Gewoon om eens te kijken of ik dit aan mijn bruidsparen zou aanbevelen. En wow, wat kwam ik er enthousiast van terug. De heerlijk rustige omgeving, de prachtige inrichting, het gastvrije onthaal van Vera, kortom zeker een aanrader!
En niet alleen voor pasgetrouwde koppeltjes, voor iedereen die even wil bijtanken. De luxe van een mooie hotelkamer alleen dan groter, rustiger en persoonlijker.

Op hun website schrijven ze het volgende over hun Bed & Breakfast:
The Suite is gelegen aan de westkant van het landhuis met zicht over de landerijen. Deze comfortabele accommodatie heeft een eigen ingang, een pantry met goed gevulde minibar en koffie/thee mogelijkheden, hal met toeristische informatie, ruime badkamer met ligbad en douche, woon/slaapkamer met boxspring bed, en openslaande deuren die leiden naar meerdere privé terrassen voorzien van lage stoelen, picknicktafel en vuurschaal. Vanuit de kamer loop je zo de landerijen over waar diverse zitjes zijn of het Amerongse Bos in met diverse wandelroutes. Wat is er mooier om aan het eind van de dag bij het kampvuur de geluiden van de natuur om je heen te horen of in de privacy van je eigen suite luxueus te ontbijten bij de binnenhaard met reetjes op de achtergrond?

The Suite biedt de perfecte mogelijkheid voor een romantisch verblijf en misschien wel een huwelijksaanzoek of huwelijksnacht. Er zijn allerlei mogelijkheden, helemaal afhankelijk van de wensen van onze gasten. We kunnen de kamer verlichten met kaarslicht bij aankomst, champagne, verse rozen op tafel. Of in combinatie met de aangeboden maaltijden (avond of ontbijt) kunnen we de ringen ergens verstoppen. Wij denken graag mee om tot het perfecte aanzoek te komen!

Aanrader dus!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *