Kasteel De Haar

Kasteel De Haar, Utrecht

Droom je van een sprookjesachtige trouwdag? Voor één dag een prinses in je eigen sprookje? Overweeg dan als trouwlocatie Kasteel De Haar. Tijdens een bezoek vandaag was ik verrast over de mogelijkheden die dit kasteel biedt. 

Op meerdere plekken in het kasteel kan er worden getrouwd. Ga voor de balzaal waar je prachtige wandbekleding vindt. Of voor de kapel, intiem en romantisch. Of kies je toch de main hall, waar je niet uitgekeken raakt? 
Wil je graag een buitenbruiloft? Ook dan zijn er meerdere mogelijkheden voor de huwelijksceremonie. Bijvoorbeeld in de rozentuin, onder een prieeltje. Of onder een hele oude boom met een romantisch bladerdak. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een combi. Bijvoorbeeld je huwelijksbelofte uitspreken in de rozentuin en de kerkelijke inzegening in de kapel. 

Kies voor de ambiance van dit kasteel, dan begint jullie huwelijk ongetwijfeld sprookjesachtig!

Het kasteel heeft prachtige tuinen waar jullie overdag de fotoreportage kunnen maken. Terwijl je even een momentje samen hebt, kunnen de gasten een bezoek brengen aan het kasteel. Dit is zeker de moeite waard! In de verschillende ruimtes staande gidsen klaar om uitgebreid over de geschiedenis van het kasteel te vertellen.Ook is er de mogelijkheid om lekker te wandelen door de tuinen en even te ontspannen.

Voor een receptie, diner of feest biedt dit kasteel ook verschillende mogelijkheden. Van  high tea in het tuynhuis tot een vijfgangendiner in het kasteel zelf. Op meerdere plekken in en om het kasteel is er de mogelijkheid om een leuk feestje te bouwen!

Enthousiast geworden? Laten we samen een bezoekje brengen om jullie trouwplannen te bespreken!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *