Omdenken!

Wauw. Wat een feestje was de bruiloft van Jacco en Naomi. En dat in corona-tijd! Het is gek, maar ondanks of misschien wel dankzij alle corona-maatregelen, ontstaan er geweldige bruiloften. Op 11 juni trouwden Jacco en Naomi met een feestje in de tuin van het ouderlijk huis van de bruid, die we super tof hadden gestyled. Het was een intieme, gezellige, fotogenieke en een onwijs liefdevolle bruiloft ! Het codewoord in het voortraject? Omdenken!

De bruiloft startte in de tuin van het ouderlijk huis van de bruid, die ik met mijn assistent en ByDorine stijlvol had ingericht. Vloerkleden op het gras met daarop de allerleukste stoeltjes en bankjes onder een fotogenieke tent. Het bruidspaar kreeg na een fijne lange shoot een warm onthaal en we startten met een heerlijke bruidstaart: een aardbeienslof, omdat het bruidspaar daar zo enorm van houdt!

Drie gangen diner in de tuin
Na de kerkdienst kwamen de gasten terug in dezelfde tuin met een andere setting. We hadden een prachtige lange tafel gecreëerd, het bruidspaar en de gasten schoven aan voor het diner. We zorgden voor bediening aan tafel en de gasten genoten van de maaltijd en de speeches. Het drie gangen diner werd in de keuken ouderlijk huis met zorg klaargemaakt door chef-kok De Leeuw (een aanrader!).

Fiets drive-in
Na de maaltijd toverden we samen met de gasten de tent weer om in een fijne loungeplek met zithoekjes om te genieten van koffie, thee of een ander drankje. Intussen maakte het bruidspaar zich klaar voor de overige gasten die één voor één langs kwamen voor de fiets drive-in. Deze gasten konden niet blijven vanwege de corona-beperkingen, maar ze hadden hun fietsen versierd en kregen een lekkere donut, een foto en een presentje mee. Ze lieten een polaroid foto achter, als aandenken, voor het bruidspaar.

Hoe later op de avond…
Later op de avond schoven nog enkele vrienden van het bruidspaar aan bij het feestje. En wat zag dat er gezellig uit, met de vuurtjes van de heaters, gezellige kaarsjes, bankjes, bloemen, speciaal bier! Gewoon een echt feestje!

En zo was het voor mij!
En hoe ik het heb beleefd? Jacco en Naomi kwamen bij mij met de vraag of ik een goede ceremoniemeester wilde zijn, die ervoor zorgde dat de trouwdag soepel en goed georganiseerd zou verlopen. Naomi deed een studie naast haar werk, en wilde stress in het voortraject vermijden.
Op zo’n vraag zeg ik natuurlijk YES! Want dat is precies wat ik graag doe met Carlien for happy moments. Ik organiseer graag geluksmomenten voor mensen. Ik zie niets liever dan stralende gezichten en het maakte mij enorm gelukkig dat ik op 11 juni een happy echtpaar zag! Dat deze bruiloft uiteindelijk er zo uit zou zien, dat had niemand kunnen bedenken. Omdenken, rekening houden met nieuwe regels, nieuwe plannen, nieuwe leveranciers enzovoort. Trouwen in corona-tijd: Het is anders, maar zeker niet minder mooi wat mij betreft. En dat is ook zeker de ervaring van al mijn bruidsparen, die ondanks dat het anders is, toch of zelfs juist, de liefde vieren!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *