Prijzen

Een bruiloft is altijd maatwerk. Daarom maak ik na een kennismakingsgesprek een offerte op basis van jullie wensen en budget.

Om jullie een idee te geven:
Voor € 650,00 ben ik aanwezig op jullie trouwdag als professionele ceremoniemeester en kunnen jullie genieten van een relaxte voorbereidingstijd en ontspannen trouwdag.
Om jullie dag goed voor te bereiden is dit natuurlijk inclusief:

Een kennismakingsgesprek
Twee voorbereidingssessies à 2 uur
Een persoonlijke online ‘to do list’
Het bezoeken van jullie feestlocatie
Een compleet draaiboek
Contact met jullie (dag)gasten en leveranciers
Check van al jullie drukwerk

Tijdens de voorbereidingssessies denk ik met jullie mee en zorg ik ervoor dat jullie met nieuwe ideeën en contacten in de trouwbranches naar huis gaan. Ik werk samen met diverse professionals op het gebied van fotografie, styling, bloemwerk, catering ed. Hierin kan ik jullie adviseren maar natuurlijk ook de organisatie volledig uit handen nemen.

Graag plan ik een vrijblijvende koffieafspraak met jullie om kennis te maken en alle mogelijkheden die er zijn toe te lichten!

Welkom!