Prijzen

Een bruiloft is altijd maatwerk. Daarom maak ik na een kennismakingsgesprek een offerte op basis van jullie wensen en budget.

Professioneel ceremoniemeester
Vanaf € 750,00 ben ik aanwezig op jullie trouwdag als professioneel ceremoniemeester en kunnen jullie genieten van een relaxte voorbereidingstijd en ontspannen trouwdag.
Om jullie dag goed voor te bereiden is dit natuurlijk inclusief:

Een kennismakingsgesprek
Twee voorbereidingssessies à 2 uur
Een persoonlijke online ‘to do lijst’
Het bezoeken van jullie feestlocatie
Een compleet draaiboek
Contact met jullie (dag)gasten en leveranciers
Check van al jullie drukwerk

Tijdens de voorbereidingssessies denk ik met jullie mee en zorg ik ervoor dat jullie met nieuwe ideeën en contacten in de trouwbranche naar huis gaan. Tussen de gesprekken door kijk ik online met jullie persoonlijke to do lijst mee zodat ik volledig op de hoogte ben en blijf van alle plannen. Ik werk samen met diverse professionals op het gebied van fotografie, styling, bloemwerk, catering ed. en kan jullie hierin ook adviseren. Willen jullie bijvoorbeeld een mooi gedekte tafel of bloemen aan de stoelen bij de ceremonie? Dit kan ik ook voor jullie realiseren samen met één van mijn assistentes.

Weddingplanner
Zijn jullie op zoek naar een weddingplanner die de bruiloft volledig organiseert afgestemd op jullie wensen en ideeën? Dan ga ik graag om tafel om jullie verwachtingen te bespreken! Nog geen ideeën en zie je door de bomen het bos niet meer? Ook dan zijn jullie van harte welkom! Tijdens een vrijblijvende koffieafspraak vind ik het leuk om jullie beter te leren kennen en alle mogelijkheden die er zijn toe te lichten!

Brainstormsessie
Ben je op zoek naar een professional die een keer met je meedenkt? Bijvoorbeeld je dagplanning checkt, je met nieuwe ideeën naar huis laat gaan, in contact brengt met goede leveranciers, je weer op weg helpt als alle regelgeving rondom corona je plannen dwarsboomt?
Boek dan een brainstormsessie! Voor € 135,00 ga ik graag 1,5 uur met jullie om tafel en mag je me alles vragen wat je maar wilt. Natuurlijk zijn jullie ceremoniemeesters dan ook welkom! Voordat we starten hebben we uiteraard eerst telefonisch een afspraak zodat ik al wat meer weet over jullie bruiloft en wat jullie doel is van de brainstormsessie.