Prijzen

Overweeg je om Carlien in te huren om jullie te helpen rondom de organisatie van jullie bruiloft? Er zijn verschillende mogelijkheden!
Hieronder vind je een indicatie van de prijzen. Omdat elke bruiloft anders is, elk bruidspaar haar eigen wensen en verwachtingen heeft maak ik altijd een offerte op maat. Na een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek ontvangen jullie deze persoonlijke offerte. Blijkt tijdens de voorbereidingen dat jullie toch andere wensen hebben dan is dit in overleg altijd mogelijk.

Professioneel ceremoniemeester

Regel je het liefst alles zelf, maar vind je het fijn als er iemand op de achtergrond meedenkt? Wil je op de bruiloft optimaal genieten van jullie trouwdag zonder bezig te zijn met de organisatie?
Dan kan je Carlien inhuren als jullie professioneel ceremoniemeester. Dit is mogelijk vanaf €795,00.

Weddingplanner

Wil je optimaal genieten van een ontspannen voorbereidingstijd, bezig zijn met de dingen die jullie leuk en belangrijk vinden?
Je kunt Carlien inhuren als jullie weddingplanner. Dit is een traject op maat en je betaald voor de uren die er daadwerkelijk besteed worden aan de voorbereidingen van jullie bruiloft.
Geen pakketprijs dus maar helemaal gebaseerd op jullie wensen. Gemiddeld kost een bruiloft ongeveer 35 uur voorbereidingstijd en mijn uurtarief is €45,00 per uur De voorbereidingen kosten dus gemiddeld €1575,00.

Styling

Heb je hulp nodig bij het stylen van jullie bruiloft? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek.
Na dit gesprek ontvang je van mij een persoonlijke offerte. Er zijn zoveel mogelijkheden en opties voor het stylen van een bruiloft dat het niet mogelijk is om hier een prijs voor te communiceren.

Brainstormsessie

Vind je het fijn om jullie dagplanning te laten checken, een professional mee te laten denken, te brainstormen over jullie dag, out of the box te denken?
Boek dan een brainstormsessie! Je mag anderhalf uur lang alles vragen wat je maar wilt weten. Voorafgaand aan dit gesprek krijg je van mij een vragenlijst zodat ik al op de hoogte ben van jullie plannen en mij kan voorbereiden op het gesprek. Uiteraard mag je tijdens deze afspraak je ceremoniemeesters meenemen.
Een brainstormsessie boek je voor €145,00.

Bel me terug

Meer informatie? Laat hieronder je gegevens achter en ik neem vrijblijvend contact met je op.