Trouwen met een doel

Over minder dan twee weken stappen Seth & Gerdine in het huwelijksbootje! In de afgelopen tijd zijn ze niet alleen bezig geweest met hun eigen huwelijksbootje, maar hebben ze ook geld ingezameld voor stichting bootvluchteling. Tijdens hun brainstormsessies over de bruiloft kwamen ze erachter hoeveel geld een bruiloft eigenlijk kost en dat dit heel veel is voor mensen die het veel minder hebben dan wij. Dit vonden ze best heel heftig. Daarom besloten ze om aan al hun gasten een donatie te vragen voor stichting bootvluchteling i.p.v. een cadeau. Ook hebben ze geregeld dat alle partijen die betrokken zijn bij hun bruiloft een deel van het bedrag wat Seth en Gerdine aan hen betalen ook doneren aan deze stichting. Hoe tof is dit initiatief!

Toen ik in het voorjaar hoorde van dit geweldige idee heb ik Seth direct opgebeld. Als weddingplanner -ceremoniemeester wilde ik graag wat voor hen betekenen omdat ik hun doel zo super tof vond. Op het moment dat ik Seth sprak hadden zij al heel veel dingen zelf geregeld en hun ceremoniemeesters al gevraagd. Toch konden ze zeker nog wat tips gebruiken! Samen met hen heb ik een brainstormsessie gepland en tijdens deze sessie ook hun dagplanning besproken. Uiteindelijk regel ik voor hen een heerlijke sweet-table op hun trouwdag.

Lieve Seth en Gerdine, ik wens jullie een fantastische dag met alle lieve mensen om jullie heen. Jullie hebben het dubbel en dwars verdiend!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *