Live muziek op je trouwdag

Ik ben fan!
Jullie lievelingsliedje op het moment dat je binnen komt lopen bij de ceremonie. Het gevoel van: Yes het is eindelijk zover, of je denkt terug aan je eerste date omdat je toen dat liedje hoorde. Het geeft je het gevoel dat het helemaal jullie dag is. Tijdens het diner, een trio strijkers als achtergrondmuziek. In plaats van een muziekje door de speakers, een belevingselement, een leuke verrassing ook voor jullie gasten! Muziek doet iets met je, het creëert een bepaalde sfeer, zorgt er soms voor dat er woorden gegeven worden aan je gevoel zonder dat je ze zelf uitspreekt.
Tijdens de ceremonie, in de kerk, bij het diner of op het feest. Het kan allemaal en op elk moment heeft het toegevoegde waarde.

En ja, ook dit is soms een discussiepunt. Want de bruid heeft een andere smaak dan de bruidegom. En wat doe je dan?
Soms wordt het een compromis. Vaak kiezen bruid en bruidegom hun eigen muziek op het moment dat ze apart van elkaar de ceremonie of de kerkdienst binnenkomen.
Of ze kiezen ervoor om bij de ceremonie de muziekstijl van de één terug te laten komen en op een andere moment de keuze van de ander.
Uiteindelijk komen we er altijd uit, soms duurt het iets langer dan anders maar met een beetje liefde loods ik jullie ook door deze keuze heen!

Kijk eens bij de volgende leveranciers voor inspiratie:
Jes music  http://www.jesmusic.nl Dit is hét christelijke platform voor muziek op je bruiloft. Je kunt daar verschillende muzikanten boeken voor tijdens de ceremonie, de kerkdienst of het feest. Individueel, als duo, trio of een bandje.
Erwin van Mr allegaartje https://www.mrallegaartje.nl/ Tijdens de ceremonie zorgde hij voor live-muziek samen met zangeres Sanne. Wat een tof moment was dat!
Gospelkoor G-roots https://g-roots.nl/ zorgde voor de muziek tijdens de trouwdienst van BJ&S. Een echte aanrader als je houdt van black gospel!
Zoek je een saxofonist? Check op instagram het account van Pieter (pieter_sax) Hij speelt fantastisch!