Vanavond ga ik op bezoek bij E&N om hun prachtige bruiloft te evalueren. In de praktijk is dat eigenlijk altijd gezellig kletsen over de dag, foto’s kijken en vraag ik om feedback. Wat was 3 september een prachtige dag! Tuin de lage Oorsprong in Oosterbeek was hun gekozen trouwlocatie. Een locatie waar je heerlijk kunt wandelen, buiten dineren en letterlijk tot rust komt door al het groen om je heen. Een back-up voor in het geval dat het regent is ook aanwezig, o.a. een kas maar ook een sfeervolle oranjerie.

De gasten werden ontvangen met koffie en sweets van Soes bij Joke. Aansluitend vond de ceremonie plaats in het theater. Dat was voor mij het mooiste moment van de dag! E&N namen alle tijd om hun geloften uit te spreken, heel relaxed met (zo leek het) alleen maar oog voor elkaar. Heel erg mooi om te zien en te horen, hoe blij ze met elkaar zijn en het mooie pad wat ze samen afgelegd hebben. Na de ceremonie was het tijd voor taart en toost! Lekker buiten rondom de vijver, kletsen met hun geliefden en genieten van de mooie tuin. Tijdens de lunch aan lange tafels waanden ze zich in Italië. Onder de mooie berceau, met een heerlijk zonnetje, lekkere broodjes van Samen Catering, luisterend naar een mooie speech van ouders genoten ze samen met hun gasten.De zegen van God kregen ze mee tijdens de kerkdienst die gehouden werd in de dorpskerk van Oosterbeek. Samen met hun gasten liepen ze door het bos in een klein kwartiertje naar de kerk.

We sloten de dag af met een borrel met receptiegasten, speciaalbier, een relaxte BBQ en spelletjes in de tuin. Ongelofelijk sfeervol, romantisch, relaxed en liefdevol dat zijn de kernwoorden voor mij bij deze bruiloft!  

Leveranciers: Locatie: Tuin de lage Oorsprong, Oosterbeek http://www.tuindelageoorsprong.nl/ Fotograaf – Memories bij Marleen www.memoriesbymarleen.nl Cateraar: Samen Cateringlhttp://www.samencatering.nl Rentals Styling: By Dorine,http://www.bydorine.nl http://www.felinestyling.nl Sweets: Soes bij Joke http://www.soesbijjoke.nl Outfit bruid: Look of love bridal boutique https://www.lookoflove.nl/ Outfit bruidegom: Michael & Giso https://www.michael-giso.com/ MUAH: Lucy van Liana’s house of beauty https://www.lianashouseofbeauty.nl/ Weddingplanner en realiseren styling: Carlien