Persoonlijke geloften

Persoonlijke geloften, soms is een bruidspaar er zeker van. Dat gaan we doen! Meestal, zie ik twee onzekere blikken. Oh help, moet ik dan iets meer gaan zeggen dan het woordje ‘ja?’
Vaak is de bruid het meest enthousiast. Een prachtige liefdesbrief van je aanstaande, nog een keer horen waarom hij eigenlijk voor jou kiest, dat is altijd leuk natuurlijk!”Stil staan bij het feit waarom je met haar/hem wil trouwen en dit uitspreken op je trouwdag is wat mij betreft van grote meerwaarde! De ceremonie wordt heel persoonlijk en jullie gasten krijgen een inkijkje in jullie relatie. Misschien krijg je al de zenuwen bij het idee dat je daar staat, niet uit je woorden kan komen, emotioneel wordt en er naar je gekeken wordt. Je geloften uit spreken hoeft niet persé tijdens de ceremonie. Het kan ook bijvoorbeeld tijdens de fotoshoot. Uiteindelijk is het iets van jou voor je bruid/bruidegom.

Vind je het ontzettend moeilijk om zoiets op papier te zetten. Hoe geef je woorden aan je gevoel of wat is een goede opbouw. Hoe lang moet zoiets eigenlijk duren?
Marielle van weddingwriter collective heeft een cursus gemaakt om je hierbij te helpen. Deze online cursus die bestaat uit 6 modules waarbij de inhoud afwisselend vormgegeven wordt met audiofragmenten, video’s en korte teksten. De inhoud van de cursus breng je in de praktijk door de opdrachten (vaak 2 per module) uit te voeren in het bijbehorende werkboek.
Ben je enthousiast geworden? Kijk eens op https://www.weddingwriter.nl/wedding-vow-cursus/ Met de kortingscode Carlien20 krijg je 20% korting op de cursus.

Ik zeg: Ga er eens voor zitten!