Van een droombruiloft in Italië naar een prachtige trouwdag in Nederland

Toen corona nog niet in ons land was, droomden Saranne en haar man van een bruiloft in Italië. Dat liep anders. Het ging niet goed met een geliefde. Jonathan en Saranne maakten nieuwe plannen. Het werd een intieme bruiloft op de prachtige Buitenplaats Sparrendaal.

Het was maart, bij de ceremonie mochten maximaal dertig mensen aanwezig zijn. Samen met het bruidspaar was het puzzelen hoe we de dag zo mooi mogelijk in konden vullen. Wat kon er wel? Waar hechtte het bruidspaar waarde aan? Ja, dat was toch wel: dat hun dierbaren in ieder geval bij de ceremonie konden zijn. En dat kon. De familie paste in de zaal, vrienden keken mee via een professionele livestream. Niet zomaar even een meekijken, maar echt meebeleven. De microfoontjes zaten verstopt in het bloemwerk zodat het geluid optimaal was en het bruidspaar er geen last van had. Ook kregen de vrienden ’s morgens een heerlijke borrel box thuisbezorgd als verrassing van het bruidspaar.

Kasteelachtige locatie
Op de plaatjes is het wel te zien: het werd een geweldige dag voor het bruidspaar en voor de familie. Na een fijne start met fotografe Sharon kwam het bruidspaar aan op de kasteelachtige locatie, Buitenplaats Sparrendaal. De zaal gestyled door styliste ByDorine met prachtige windlichten en bloemwerk van Blooming by Diana. Het bruidspaar kreeg een mooi plekje bij de hoge ramen. Live muziek werd gerealiseerd door Mr. Allegaartje (Erwin) met zangeres Sanne. Echt een aanrader!

Het was een prachtige ceremonie waarbij de vrienden zorgden voor een verrassing voor het bruidspaar. Ze hadden een filmpje opgenomen met hilarische momenten uit het leven van Jonathan en Saranne. Ongelofelijk origineel gemaakt en dit zorgde absoluut voor een hele vrolijke noot!

Taart en dinertime
Na afloop stond er een overheerlijke bruidstaart klaar van Cakequeen Agnes. Aansluitend maakte het bruidspaar een Tour d’Amour langs alle vrienden. Zij stonden in hun mooie feestkleding natuurlijk te popelen om het bruidspaar in ‘het echt’ te zien. Daarna hebben ze genoten met een intiem gezelschap van een vijf gangendiner.  Het intieme weekend met hun dierbaren, waar Saranne en Jonathan van droomden ging niet door. Het alternatief was zeker zo waardevol en prachtig! Al hun dierbaren waren getuige van hun liefde en ja voor het leven!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *