Een prachtig bruidspaar

Van festivalbruiloft naar een intieme ceremonie met tien gasten

Ja, het kostte even wat schakeltijd. Van het geweldige idee van een festivalbruiloft op een toffe locatie naar een programma dat corona-proof moest zijn. Maar Rob & Nathalie waren er zeker van: ze wilden trouwen op de originele datum! Samen hebben we een alternatief programma in elkaar gezet. En WAT een feest werd het! Rob en Nathalie hadden een droombruiloft in mei 2020.

De locatie die we gevonden hadden, was enorm groot, en onwijs fotogeniek. Een oude loods, je weet wel, veel staal, een super toffe uitstraling. Daar zou niet alleen het feest met alle foodtrucks, maar ook de huwelijksceremonie plaatsvinden. Nu er maar 10 mensen bij de ceremonie aanwezig konden zijn, hebben we er even op gebroed hoe we dit zouden inrichten. En we kwamen eruit! Hoewel Rob en Nathalie nog helemaal niet wisten van alle verrassingen die ik samen met de familie en vrienden voor hen geregeld had, hadden ze ook met het nieuwe programma weer enorm veel zin in de dag.

Het bruidspaar kwam stralend binnenlopen in de originele loods die ik in samenwerking met ByDorine had voorzien van een prachtige styling. Samen met de 10 aanwezigen werd het een intieme en ik mag wel zeggen, ontroerend mooie ceremonie. Een schoonzus van het bruidspaar voegde een persoonlijk gedeelte toe aan de ceremonie, die verder werd verzorgd door een trouwambtenaar. En toen verraste Rob zijn bruid plotseling enorm, door een lied voor haar te zingen!

En de rest van de familie en vrienden? Die kon gelukkig meekijken via de livestream die verzorgd werd door Match AV. De cameraploeg liep de hele dag mee, en de opnames werden gemaakt met meerdere camera’s tegelijk. Daardoor was het super leuk om de dag online te volgen! De volgers werden door mij op de hoogte gehouden via een WhatsApp groep, die werd gevuld met blogs en vlogs.

Na de ceremonie was er alweer een verrassing voor het bruidspaar, waar ze helemaal niets van wisten. We hadden een drive-in geregeld! De gasten die uitgenodigd waren voor het feest, kwamen mooi uitgedost de loods inrijden! Rob & Nathalie konden heerlijk zitten en intussen kwam de ene auto na de andere langs met lieve mensen die hen graag wilden feliciteren. De gasten bleven in de auto zitten, maar werden natuurlijk wel voorzien van een taartje!

Daarna vertrok het bruidspaar naar de kerk, waarbij alleen de ouders aanwezig waren. De kerkelijke inzegening is prachtig vastgelegd en de livestream werd op dat moment door héél veel mensen bekeken. Wat mooi was dat!
Ze kregen ook nog een mooi cadeau. Vooraf stuurden gasten hun lievelingstekst uit de Bijbel naar mij door en deze hebben we gearceerd in een Bijbel voor Rob & Nathalie.

En echt, geloof het of niet, maar toen kwam er nóg een verrassing voor het bruidspaar. Ze gingen op Tour d’Amour langs de familie. Bij alle familieleden en bij elk huis kregen ze weer een andere verrassing. Bij de één sneden ze de bruidstaart aan, bij de ander stond een lekkere borrel klaar. Heerlijk genieten met elkaar en de familie vond het heel leuk om het bruidspaar ook nog even in ‘het echt’ te zien!

Je zou zeggen, dan heb je het wel gehad. Nou, nee hoor, want we hebben ook nog een oproep gedaan om hen een kaartje te sturen. Bij thuiskomst lag er een grote stapel post op hen te wachten.
Misschien is zoiets aanstekelijk, maar ik ontving deze week ook een super lieve verrassing over de post. Van het bruidspaar. Hun woorden van dank koester ik. Ontzettend graag gedaan, lief bruidspaar.

Fotocredits: Leonard Walpot van studio LNRD

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *